GINOP-1.2.8-20 pályázat

Vállalkozásunk 2015 évben alapítottuk, tapasztalt mérnökök és szakmunkások munkájára építve. Elsődlegesen azt tartjuk szem előtt, hogy ami nekünk ‘csak egy építkezésˇ, megrendelőink életének állandó színhelye lesz. Kivitelezéseink, tervezéseink során az építőiparban gyakran használt kifejezéssel élve – ÚGY DOLGOZZ, MINT HA MAGADNAK CSINÁLNÁD- elv az irányadó.

Munkáink innovatív, a korszerű technológiák alkalmazása mellet a hagyományos építészeti megoldásokban is járatosok vagyunk.  A kivitelezéshez szükséges gépek, felszerelések, állandó alvállalkozók, és beszállítók rendelkezésre állásával a tervezésétől a használatba vételig, teljes körűen állunk rendelkezésére. Fő profilunk a generálkivitelezés mellet a műszaki ellenőrzés, és műszaki vezetés.

Megbízhatóság, precizitás, pontosan betartott határidők. A kivitelezések három meghatározó jellemzője. Ezeket szem előtt tartva cégünk munkatársai a Megrendelők igényeire szabva végzik munkájukat.

A társaság építőipari tevékenységi körében számos magán és önkormányzati beruházásban vesz rész, eszközállományát lehetőség szerint folyamatosan fejleszti, ám a nagy értékű és jelen pályázatban beszerezni kívánt eszköz beszerzésére nem nyílt módja, a beruházásai során ezeket egyéb szolgáltatóktól veszi igénybe.

Vállalkozásunk fejlesztése és fejlődése kiemelten fontos számunkra, ezért az erő- és munkagépek beszerzésével a Társaságnak lehetősége nyílik az általa elvállalt munkák során a szükséges mélyépítési, árokásási,  föld és egyéb munkálatokat hatékonyabban, a saját időbeosztásuknak megfelelően fogjuk tudni elvégezni. A különböző munkagépek (fúrók) lehetőséget biztosítanak speciális alapozási munkálatok elvégzésére és új munkaterületen való teljesítésre úgymint a kert és parképítés, fák telepítése, stb.

A Structor Invest Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (8330 Sümeg, Ifjúság útja 50. Cégjegyzékszám: 19-09-517798 Adószám: 25278662-2-19.) pályázatot nyújtott be a GINOP-1.2.8-20 jelű, „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” tárgyú felhívásra GINOP-1.2.8-20-2020-02405 azonosító számon és ” Eszközbeszerzés a Structor Invest Kft.-nél címűen, melyre támogatást nyert.

Az eszközök beszerzése megvalósult, melynek keretében az alábbi eszközök kerültek beszerzésre:

1 db CASE 580ST típusú új, kotró-rakodógép, 1 db mélyásó szerelék, 1 db homlokrakodó kanál raklapvillával, 1 db 400 mm mélyásó kanál, 1 db 600 mm mélyásó kanál, 1db 1500 mm rézsű kanál, 1db hidraulikus törőfej, 1db hidraulikus talajfúró adapter, 1db 400mm fúrócsiga, 1db 600mm fúrócsiga, mechanikus kanál gyorscsatoló

Támogatási összeg: 20.500.000 Ft

Köszönjük az Európai Unió és Magyarország Kormányának támogatását!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük